SYNERGICARE - INSTANT SMOOTH

SYNERGICARE - INSTANT SMOOTH

 

Nije lako od kovrdžave I nemirne kose dobiti ujednačenu i ravnu kosu. Zato se tretman mora izvesti na pravi način da bi se ponovo uspostavio odgovarajući nivo hidracije bez otežavanja kose. Od prve primene SynergiCare Instant Smooth tretmana, kosa je vidljivo kompaktnija i lakša za upravljanje zahvaljujući aktivnim sastojcima Orchid Oil, Vegan Kerazyme, Biopolymer Tc, Trimethylglycine i Argan Oil. Najvažnija komponenta formule je Arganovo ulje, koje je vredno biljno ulje izrađeno od arganija spinosa zrna. Ovo ulje je posebno pogodno za održavanje suve kose i kosu koja je teško upravljati i čini je elastičnijom, pruža zaštitu i sjaj.

 

AKTIVNI SASTOJCI:

 

  • ORCHID MILK dobijeno presovanjem cveta Orhideje, je prirodna mešavina ugljenih hidrata i proteina koji obezbeđuju hidrataciju kose. Ovaj prirodni biljni ekstrakt ostavlja kosu u čudesnom stanju.
  • VEGAN KERAZYME, ekskluzivni aktivni sastojak sastavljen od mešavine fitoproteina i mineralnog bioenzimea, laka, koji se, kada se aktivira toplotom presom, stvara jake unakrsne veze između keratina kose i fitoproteina. Rezultat je gusta proteinska mreža koja se okruži oko dlake što je čini elastičnim. Kada presa prolazi, dlaka je u potpunosti glatka i ravna. Proteini vezani za kosu takođe ojačavaju disulfurocheratne veze tako što vrše veoma zaštitnu funkciju i pomažu u popravci štete  prouzrokovane naročito agresivnim tretmanima za kutikulu.
  • BIOPOLIMERO TC inovativni biopolimer dobijen iz reakcije polimerne grupe sa Monoi uljem. Ulje     Monoi, dragocenih sastojaka proizvedeno maceracijom cveća Tiarèa u kokosovom ulju, poseduje izvanredne hranljive, kondicione i zaštitne osobine, istovremeno daje osećaj i mekoću za kosu. Biopolimer TC-a, izuzetno uspešan, obnavlja i opušta kosu koja ga štiti od vlage i čini je savršeno glatkom i sjajnom.
  • TRIMETHYLGLYCINE je molekularni deo strukture kose koji obezbeđuje i značajno povećava hidrataciju, kondicioniranje i sjaj. Povećava fibrilaciju kose i sprečava oštećenje povećavajući njenu elastičnost. Laboratorijski testovi su pokazali da je kosa tretirana TMG ojačana, zdravija i lakša za češljanje.
  • ARGAN OIL, dragoceno ulje izvučeno iz zrna ploda drveta Argania Spinosa. Argansko ulje je posebno pogodno za tretiranje suve i kovrdžave kose, obnavljajući elastičnost i pružajući zaštitu i sjaj

 

 

 

 

INSTANT SMOOTH SERUM

 

Visoko hidratantni serum dizajniran da obezbedi intenzivno ispravljanje  suve ili kovrdžave kose. Dubinski neguje  kosu i daje dugotrajnu glatkoću. Kosa je lagana, glatka i svilenkasta.

 

SMOOTHING ŠAMPON

 

Šampon koji ne sadrži SLES za kovrdžavu  i nemirnu kosu. Bogata formula nežno čisti dok posebna mešavina aktivnih sastojaka pruža poboljšanu hidrataciju i mogućnost oblikovanja.

 

 

SMOOTHING MASKA

 

Hranljivi tretman koji će ukrotiti i kontrolisati kovrdžavu i neposlušnu kosu. Visoko kondicionirani sastojci daju kosi duboku hidrataciju i vitalnost. Kosa se oseća lagana I negovana.

 

 

Copyright © 2017 Creating  doo

CREATING doo

Sedište firme: Romanijska 24/6

21 000 Novi Sad, Srbija

Veleprodaja: Ilije Birčanina 41

21 000 Novi Sad, Srbija

 

Mob: +381 (0)65 674 27 00

Tel:+381 (0)21 301-14-14 i 631-42-04

E-mail:office@creating.rs