SYNERGICARE - IMMEDIATE REPAIR

SYNERGICARE - IMMEDIATE REPAIR

 

SynergiCare Immediate Repair je ekskluzivni tretman suve i ostećene kose koji, zahvlajujući svojim aktivnim sastojcima Phyto Keramix, Proteinima pšenice, Maslinovog ulja, Keratina i vitamina E, ojačava koren i obnavlja vlakna dlake. Glavni element formule je Phyto Keramix, jedinstvena mešavina nastala od proteina pšenice, kukuruza i soje koji stvaraju veze između phytokeratina i keratina u dlaci, stvarajući strukturu koja je može ojačati. Ovi proteini grade, ojačavaju i oživljavaju kosu i veoma je štite,  jer pomažu oporavku rascvetalih krajeva i oštećenja kutikula nastalim usled agresivnih tretmana.

 

AKTIVNI SASTOJCI:

 

  • Phyto Keramix, jedinstvena mešavina hidroliziranih proteina pšenice, kukuruza i soje koji stvaraju unakrsne veze između phytokeratina i keratina kose, radeći ojačanu strukturu. Oni su sjajna zaštita i pomoć u oporavku rascvetalih krajeva. Oni obnavljaju i regenrišu kosu.
  • Pšenični protein je dobro poznat po svojim osobinama ojačavanja i kondicioniranja, pružajući zaštitu temenu i vlaknima dlake, mekoću i svilenkastost kosi. Takođe, poseduje i delotvorna obnavljajuća i antioksidirajuća svojstva, kojima sprečava nastanak slobodnih radikala.
  • Maslinovo ulje je moćan antioksidant. On neguje kosu i ojačava je. Kosa je čvršća i lakša za češljanje. Teme je očisćeno i zdravije.
  • Oligoelementi su supstance koje su i u jako malim dozama neophodne za pravilno fiziolosko funkcionisanje. Obnavljajući ove elemente kroz kozmetičke tretmane koji ih sadrže, pomažemo održavanju dobre strukture i odgovarajućeg nivoa hidratacije kose. Kosa će izgledati zdrava i sjajna.
  • Vitamin E pomaže da zaštiti strukturu dlake, boreći se protiv napada koje kosa trpi dnevno (agresivni hemijski tretmani, zagađenje, UV zraci). Rezultat je zdraviji i svetliji izgled.
  • Ceramides osiguravaju najbolji nivo hidratacije strukturi dlake, sa rezultatom jače i otpornije kose, lakše za češljanje

 

 

 

 

DEEP CARE SHAMPOO 1000 ml

 

Specijalni šampon za rekonstrukciju slabe i oštećene dlake sa inovativnom formulom bez sulfata, Phyto Keramix i Pšeničnim proteinom. Obnavljajuća sposobnost omogućena od strane multi proteinskog kompleksa štiti prirodni hidrolipidni omotač, obnavljajući mekoću i hidrataciju praznoj, beživotnoj kosi i prekomerno procesuiranoj.

 

 

INTENSIVE CARE MASK 1000 ml

 

Dragocena restruktuišuća maska specijalno osmišljena za ozbiljno ostećenu kosu. Ekskluzivni Phyto Keramix kombinovan sa pšeničnim proteinom i Keratinom formira zaštitni sloj oko dlake. Kontrolisana  pH osigurava sigurnost kutikule, dajući zdraviji izgled. Prilikom ozbiljno oštećene kose, preporučujemo intenzivan tretman pod izvorom toplote da se obnove fiziološki uslovi strukture dlake. Kosa ce povratiti svoj sjaj, mekoću i punoću.

 

 

DEEP CARE SHAMPOO 250 ml

 

Speijalni šampon za rekonstrukciju ostećene kose sa novom inovativnom formulom bez sulfata, sa Phyto Keramix i pšeničnim proteinom. Obnavljajuće dejstvo dato multi proteinskim kompleksom štiti prirodan hidrolipidni omotač obnavljajući mekoću i hidrataciju praznoj, beživotnoj kosi i prekomerno tretiranoj.

 

 

INTENSIVE CARE MASK 200 ml

 

Dragocena restruktuišuca maska specijalno osmišljena za ozbiljno oštećenu kosu. Ekskluzivni Phyto Keramix kombinovan sa pšeničnim proteinom i Keratinom formira zaštitni sloj oko dlake. Kontrolisana  pH osigurava sigurnost kutikule, dajući zdraviji izgled. Prilikom ozbiljno oštećene kose, preporučujemo intenzivan tretman pod izvorom toplote da se obnove fiziološki uslovi strukture dlake. Kosa ce povratiti svoj sjaj, mekoću i punoću.

 

ULTIMATE SEALER Ampule 10ml.X 12kom.

 

Post tretmanski rekonstruišući fluid specijalno formulisan za oštećenu kosu. Zahvaljujući ekskluzivnim Phyto Keramix, Oligoelementima i pšeničnim proteinima on završava celokupan tretman oporavka, pružajući korisne supstance da podrže krajeve dlake i keratinske strukture, dajući im novi život.

 

 

MULTIACTIVE SERUM 75ml

 

Oporavljajući i negujući multiaktivni serum specifično formulisan za slabu dlaku. Štiti kosu i sprečava nastanak rascvetalih krajeva. Konačni rezultat: dlaka je glatka, punija i fleksibilna.

 

 

THERMO CARE DROPS

 

Pre tretman fluid za restruktuiranje, posebno namenjen za teško oštećenu kosu. Njegova inovativna formula sa biljnim keratinom i pšeničnim proteinima je efikasna od prve primene, obnavljajući strukturu čak I najoštećenije kose. Njegova posebna proteinska kompozicija hrani vlakna za kosu koja vrše snažno opravljanje kose, vraćajući  je na pravi nivo hidratacije, zadržavajući elastičnost.

 

Copyright © 2017 Creating  doo

CREATING doo

Sedište firme: Romanijska 24/6

21 000 Novi Sad, Srbija

Veleprodaja: Ilije Birčanina 41

21 000 Novi Sad, Srbija

 

Mob: +381 (0)65 674 27 00

Tel:+381 (0)21 301-14-14 i 631-42-04

E-mail:office@creating.rs