SYNERGICARE - COLOR XTEND

SYNERGICARE – COLOR XTEND

 

Uticaj vremena, UV zraka, previše tretiranja, čestog pranja I stresa dovodi do dehidriranja I istrošenosti kose. SynergiCare Color Xtend je ekskluzivni sistem koji, zahvaljujući aktivnim sastojcima Phytocoll Marine, Ceramides, Sweet Almond Oil, Helianthuus Annuus (Suncokret) and Rice Bran Oil  duboko hidrira kosu I produžava boju. Od prve upotreba kosa izgleda zdravije I sjajnije. Osnovni element formule je Helianthuus Annuus (Suncokret), ekstrahovan iz semena suncokreta, koji sprečava I neutralize oštećenja prouzrokovana slobodnim radikalima svih vrsta I prirode (oksidacija, UV zraka); štiti boju od izbledjivanja( uključujući prirodnu boju) I puna je emolijenata (sredstvo za razmekšavanje) da bi kosu održala mekom I svilenkastom. Štiti od Uv zraka I popravlja strukturu kose.

 

 

AKTIVNI SASTOJCI:

 

  • PHYTOCOLL MARINE je fito ekstrakt morske trave koji je posebno bogat proteinima koji obavljaju sličnu aktivnost kao kolagen, a istovrenemo obezbedjuju bolju hidrataciju I samim tim veliki učinak omekšavanja. Sve to dovodi do meke kose koja se lako češlja.
  • CERAMIDES, njihova sposobnost da popravljaju oštećenj od agresivnih uticaja, zagadjenja I UV zraka, čine ceramide posebno pogodnim u okviru tretmana. Ceramidi osiguravaju najbolji nivo vlage u strukturi kose, a rezultat je jača I otporna kosa.
  • SWEET ALMOD OIL, slatko Almod ulje je dobro poznato po svojim umirujućim, hranjivim I omekšavajućim svojstvima. Njegova fina tekstura se lako apsorbuje I ne ostavlja masni osećaj, bogat je izvor vitamina E I B, proteina I mineralnih soli. Odlično je za lečenje suve kose.
  • HELIANTHUUS ANNUUS (SUNFLOWER),  ulje izvadjeno iz semena suncokreta, sprečava oštećenja nastala od svih vrsta slobodnih radikala, sprečava izbledjivanje boje (čak I prirodno). Boja kose će uvek biti zaštićena I sjajna.
  • RICE BRAN OIL,  plemenito biljno ulje dobijeno hladnim presovannjem. Bogat masnim kiselinama I vitaminom E, posebno je pogodan za zaštitu I glatkoću oštećene kose nastalih agresivnim tretmanima, zagadjenjima I UV zracima. Poboljšava prirodni sjaj o vraća pravi nivo hidratacije koja štiti kosu od slobodnih radikala.

 

 

 

 

 

 

 

 

COLOR XTEND SHAMPOO

 

Specijalan šampon bez sulfata namenjen za tretiranu kosu, kako bi se obezbedilo blago i hranjivo čišćenje zahvaljujući ekskluzivnom Phytocoll Marine principu. Kosa postaje meka, briljantna; boja se osvetljava novim, dugotrajnim sjajem.

Boca: 250ml.

 

 

DEEP NOURISHING MASK

 

Plemenita hranjiva maska formulisana da obezbedi esencijalne elemente koji nedostaju tretiranoj kosi.

Phytocoll Marine obezbedjuje snažnu ishranu koja pomaže potpunu reorganizaciju strukture keratina. U slučaju veoma oštećene kose, preporučuje se intezivan tretman za obnavljanje prirodnih  elemenata kose, sjaja, mekoće I volumena; boja je apsolutno zaštićena I živa.

Boca: 200ml.

 

 

 

SHINE PLUS

 

Hranjivi sjaj za kosu koji daje sjaj I blistavost kosi koja je previse tretirana. Zahvaljujući aktivnim elementima pruža hidrataciju I dugotrajnu sjajnu boju.

 Boca: 150ml.

 

 

Copyright © 2017 Creating  doo

CREATING doo

Sedište firme: Romanijska 24/6

21 000 Novi Sad, Srbija

Veleprodaja: Ilije Birčanina 41

21 000 Novi Sad, Srbija

 

Mob: +381 (0)65 674 27 00

Tel:+381 (0)21 301-14-14 i 631-42-04

E-mail:office@creating.rs