SUN SHADES

SUN SHADES

Ultra compact bleaching powder

 

Najnoviji trendovi u modi kose su: pastelne boje, svetlosni efekti i prirodno nijansiranje. Ove tehnike su obično poznate kao balayage. Žene više ne nose tradicionalne pramenove. Danas žele prirodniji izgled, kao da je kosu posvetlilo sunce. Da bi se zadovoljila ova specifična tržišna potražnja, Iteli Hairfashion je stvorio Sun Shades.

 

PREDNOST  SUN SHADES

Arganovo ulje poznato i kao "Pustinjsko ulje", proizvedeno je ceđenjem plodova arganskog drveta koje raste u jugo-zapadnom Maroku. Njegove izvanredne hranljive i regenerativne osobine čine ga dragocenim saveznikom za lepu kosu.

Ulje Jojoba je bogato prirodnim antioksidantima, sadrži vitamin E i minerale koji štite  kosu, hidriraju je, ali i ne ometaju delovanje ostalih tretmana, za besprekorne rezultate i sjajnu kosu.

 

SUN SHADES - TVOJ JEDINSTVENI BALAYAGE

Ekskluzivni ultra kompaktan prah (ne preslikavajući) idealan za tehnike posvjetljenja bez rukavica, kao što su balaiage, ombre, shatush, brunde i splashlight. Jednom kada se pomeša sa hidrogenom, njegova specijalna formula bazirana na Arganovom ulju, Jojoba ulju i dragocenim sastojcima prirodnog porekla postaje posebno kremast, tako da se može koristiti bez folije. Izbeljeni pramenovi ne ometaju ostatak kose zbog jedinstvenog rezultata i efekta koji je tipičan za Sun Shades. Savršen za upotrebu na prirodnoj kosi ili obojenoj kosi sa plavim, braon ili crvenim tonovima. Sa Sun Shades-om možete osvetliti kosu do 6 tonova, dok zadržavate vlakna kose neoštećena i zaštićena. Zabavite se stvaranjem jedinstvenog i personalizovanog izgleda svakog klijenta u potpunoj sigurnosti i sa zaštićenom kosom.

 

NAČIN UPOTREBE

U nemetalnoj posudii mešati 1 deo Sun Shades + 1,5 dela vodonik peroksida u 10, 20, 30, 40 vol. Naneti na suvu kosu. Ostavite 20 do 40 minuta. Nije potrebno koristiti toplotu prilikom nanošenja. Isperite temeljito i nastavite sa After Color šamponom i Rivovor Pro iz ProColorist linije.

 

 

Pakovanje 450 gr

 

Copyright © 2017 Creating  doo

CREATING doo

Sedište firme: Romanijska 24/6

21 000 Novi Sad, Srbija

Veleprodaja: Ilije Birčanina 41

21 000 Novi Sad, Srbija

 

Mob: +381 (0)65 674 27 00

Tel:+381 (0)21 301-14-14 i 631-42-04

E-mail:office@creating.rs