PURITY DESIGN MASTERPIECE

PURITY DESIGN MASTERPIECE

 

Najnovija Purity Design Masterpiece linija koja je izučavana u laboratorijama kompanije.

To je linija za stilizaciju koja nudi stilistima, pravim umetnicima stila, šansu da u potpunosti izraze svoj talenat, stavljajući inovativni proizvod visokih performansi i kvaliteta u svoje ruke.

 

U SRCU PURITY DESIGN MASTERPICE

 

  • Ozon+complextm: Specijalni kompleks napravljen od strane 4 aktivna sastojka koji kombinuje performansu sa UV filterom, intenzivnom hidratacijom, zaštitom boje i akcijom protiv zagađenja.
  • Moringa seeds micro proteins: Oni se ponašaju kao štit protiv zagađenja iz vazduha i sprečavaju micro-čestične depozite iz spoljanjeg okruženja.
  • Biometric phyto-ceramids:  Dobijeni od semenja suncokreta, oni efektivno štite boju od izbeljivanja i obavijaju dlaku u zaštitni film, promovišući koheziju kutikula.
  • Phyto-filtre: Foto-zaštitni aktivni sastojci dobijeni od Gorke pomorandže i Baobab drveta.
  • Erydrate: Prirodni šećer koji se, zahvaljujući svojim neverovatnim hidrirajućim sposobnostima i njihovoj maloj molekulskoj težini, lako stapa sa vlaknima dlake, dajući joj iznenađujuće „svilenkast osećaj“. Sprečava poroznost dlake i frizz.

 

 

 

 

MODELING ECO HAIRSPRAY 500 ml

 

Ekstra jak lak za kosu. Suši se brzo bez ostatka. Dodaje volumen i najkvalitetnijoj kosi bez otežavnja. Štiti je od vlažnosti i dodaje mekoću i satenski finiš.

 

 

DIAMOND DROPS 50ml

 

Ekstra sjajne kapi koje klize preko kose uvijajući je u snažan film koji je štiti od vlažnosti i spoljašnih faktora, dajući joj lakoću, kompatibilnost i neverovatan svilenkast efekat. Poboljšava izgled racvetalih krajeva odmah zatvarajući kutikule. Idealan za staklast finiš.

THERMOSHIELD 150ml

 

Mleko koje štiti kosu od toplote prilikom upotrebe aparata koji postižu visoku temperaturu. Neguje kosu iznutra i ostavlja anti-frizz efekat.

 

 

SCULPTING MATT WAX 100ml

 

Ekstra jak vosak za oblikovanje sa matt finišom.

TEXTURE UP

 

Srednji držač volumena. Idealan za obiman ali prirodan izgled. Daje volume od korena do dužine kose. Ne ostavlja tragove.

Boca: 150ml.

 

OCEAN MIST

 

Slani sprej koji stvara mat strukturu i daje savrsen izgled modernih i definisanih talasa. Zahvaljujući koncentraciji mineralnih soli i Ozone + ComplexTM, pomaže u očuvanju hidrolipidnog nivoa kose.

Boca: 150ml.

Copyright © 2017 Creating  doo

CREATING doo

Sedište firme: Romanijska 24/6

21 000 Novi Sad, Srbija

Veleprodaja: Ilije Birčanina 41

21 000 Novi Sad, Srbija

 

Mob: +381 (0)65 674 27 00

Tel:+381 (0)21 301-14-14 i 631-42-04

E-mail:office@creating.rs