AQUARELY

AQUARELY

 

Aquarely je Itely Harifashion ekskluzivni i permanentni sistem farbanja kose. Iza ovih proizvoda stoje inovativne formule koje su rezultat naprednog naučnog istraživanja. One osiguravaju da će proces biti sproveden najbolje moguće i time učiniti kosu lepom i zdravom. Aquarely nudi frizerima širom sveta savršen alat da u potpunosti izraze svoju kreativnost i umešnost. Kosa će imati dugotrajni sjaj, ozbiljniju boju i biće zdravija, zbrinuta i puna, postavši svilenkasta i hidrirana.

 

 

DRAGOCENI AKTIVNI SASTOJCI

 

  • Intenzivni mikro pigmenti: Mikro-emulzovani nano-pigmenti sposobni da dubinski probiju u keratinske šupljine i vežu se za vlakna dlake. Velika prednost, koja proizilazi iz upotrebe ove inovativne tehnologije, je redukcija već niskog sadržaja amonijaka zahvaljujući pigmentima male veličine koji zahtevaju samo parcijalni otvor kutikule, čime povećava njegova kozmetička svojstva.
  • Pšenični proteini: Hidrolizovani pšenični proteini igraju uloge kondicioniranja i obnavljanja kose, time štiteći teme i kapilarna vlakna dajući mekoću i glatkoću kosi. Kao dodatak, efektivno smanjuju nastanak slobodnih radikala anti-oksidacijom.
  • Esenciono ulje lavande: Delikatno ulje čija je upotreba najkorisnija pri tretmanu kapilara, gde njegove umirujće sposobnosti dozvoljavaju upotrebu praha za dekolorizaciju čak i ako je nanesen na osetljivo teme.

AQUARELY IMP

 

Ekskluzivna permanentna boja  formulisana sa inovativnim mikro-emulzovanim nano-pigmentima sposobnim da prodru dublje u korteks dlake, sa niskim sadržajem amonijaka i pšeničnim proteinima koji obnavljaju dlaku, hidriraju, dajući joj mekoću i sjaj. Boja će biti intenzivnija i trajaće duže. Savršeno pokriva sedu kosu. Dostupan u 22 serije sa 103 nijanse koje se mogu mešati zajedno.

 

Tuba 100 ml

 

AQUARELY OKSIDACIONA EMULSIJA

 

Kremasta oksidaciona emulzija sa kontrolisanim pH, idealana za korisćenje u kombinaciji sa bojom Aquarely IMP i izbeljivačem Aquarely blond compact. Pšenični proteini povećavaju efektivnost, štiteći  integritet kose.

 

Boca 1000 ml

 

NIJANSER

Copyright © 2017 Creating  doo

CREATING doo

Sedište firme: Romanijska 24/6

21 000 Novi Sad, Srbija

Veleprodaja: Ilije Birčanina 41

21 000 Novi Sad, Srbija

 

Mob: +381 (0)65 674 27 00

Tel:+381 (0)21 301-14-14 i 631-42-04

E-mail:office@creating.rs